Sunday, March 21, 2010

Our house at Bandar Seri Putra


30% completed, another 17 months till we get the keys. Looking forward to owning a house but not looking forward to moving back to KL =) Presently loving the kampung life.

9 comments:

AzaMazelan said...

su, nih rumah kat laman indah ke? my parents last yr semangat giler suh kami bli rumah kt situ. siap booking ape sumer. but we are not keen to live in kl. so we let go the house. manjung jugak best!

suria said...

A'a lah.Kalau tak blh berjiran suatu hr nanti =)

*Jilly* said...

sue, rumah baru ni kat area mana?

suria said...

faz, kat bandar seri putra, exit lepas bangi

tasha said...

salam kak su..tengah2 bloghopping jumpe blog su ni :D penah jumpa su skali masa muktamar kat US dulu.

anyway sy pun duduk bangi. welcome to bangi in advance :P

suria said...

hi tasha..tak ingatla..do you hv a blog?

tasha said...

sy takde blog plak. ada blogshop je. kita jumpa pun kejap je. yg sy ingat kak su dr purdue n ex-jasinian. coz sy pun jasinian. masa tu sy pun freshman je baru (skrg ni dah mak orang dah :P) and kak su kalo tak silap masa tu dah senior year dah

ijannina said...

when are u moving here? sempat ke nakgi jln kerteh nie..hehe...

suria said...

siap aug 2011, kodeng pun still wrking in kerteh. jadi our retirement homela agaknya..heheh