Friday, March 27, 2009

'Fun'fair Kerteh



A couple weeks ago we went to the funfair next to McD in Kerteh. Not really sure if it's actually a funfair, tengokla the pictures..huhu. All it has to offer are baju bundle, spec ciplak (of course Hadi beli), the kiddie rides and a scary looking rabbit farm. The rabbit farm was closed when we were there but I don't think any rabbit would want to stay there :) Well, at least Salma had fun..the rides were rm3. Boleh tahan mahal rite, baju sidai tu yang buat mahal!


6 comments:

iza said...

iza tak gi pun.. dulu dah gi dah yg kat kemaman... tp everytime lalu, harris exited nampak 'studio' yg bergamba ngan superheros tu. tp iza tak bawak pun.. terbayang superman melayu terengganu.. mesti kurus jek.. hehehe...
eh, taman arnab tu mmg scary la, memula nak buat rumah hantu.. tp sehari jek kot jadik rumah hantu, pastu jadi taman arnab pulak..

Gooseberry//Yo said...

hahaha comel gile salma.igt apesal la su post gmbar yg takde diaorg tibe2 prasan salma ikat rambut.comelllll

suria said...

haha...tapi kemaman punya nampak lagi happening kan?

MIHLYLE said...

wah bewst nyer.... lamer giler x gi funfair, last gi pun mase dudok jb ...ingat lagi paling takut naik ferris wheels... lawa kan ... nak buat camner ade acrofobia...

KC said...

ha ha, cudn't stop giggling when you wrote "ada jual spec ciplak" then ada pulak dalam bracket "of course hadi beli"..

cakap pasal funfair, abg bahrin kata, fotograf pernah performed kat funfair mana tah tak ingat, and ada 5 orang aje tengok! wakakaka....lagi kesian kan dari arnab2 tu...hee hee

anyways, salma and hanan, so comeiiii!

suria said...

haha..siannya fotograf, tapi funfair ni lagi kesian..takde band pun rasanya