Tuesday, July 12, 2011

Kedai gunting

Yesterday I noticed that Hanan's hair was a bit different. A few days ago I trimmed her bangs tapi now belah kiri telinga was about two inches shorter then the rest..takkan la sampai terlajak gunting sampai macam tu.

Me: Hanan, rambut adik ni funny lah, mama tersalah potong ke ni?
Hanan: Tak, Salma yang potong rambut adik masa main baby baby (hehe,after she finished saying this her face changed ,muka orang terkantoi pecah rahsia)

Hish, rupanya they took turns cutting each other's hair. Salma's wasn't that obvious cause she has short hair, Hanan punya yang lopsided betul.

Me: Lain kali siapa main gunting-gunting rambut mama botakkan terus! Understand?!

Hopefully they won't do this again and alhamdulillah no ears got snipped!Hehe 

3 comments:

lucky said...

kelakar².. my 5year old anak sedara pun baru je gunting rambut sendiri.. pakai gunting utk gunting ikan pulak tu!

juaini said...

Ayla rasa anak Kak Ima Sofea pun gunting rambut adik dia Zara. Haha.

Time Ayla dengan Yo dulu, gunting rambut Barbie =)

suria said...

hmm..su tak kenal ima?ur side of the family ke? tula, nasib baik the girls tak pk lagi tang potong rambut barbie!