Monday, February 22, 2010

Hanan's Birthday party

Posing sekejap before the neighbors arrive..Hanan dah pandai buat the peace sign :)

Our first guests..Harris and Hanin

I'll huff and I'll puff...Secret Recipe's moist chocolate cake, sedap

The aftermath, sepah-sepah and one happy bunny :)

Fuhh...penatnya. I had to take one day off to recover from the all day cooking which I did for 2 days straight. In hindsight, I shouldn't have cooked the laksa penang..hoho. I'm perplexed to why I chose to cook the dish in the first place...guess I wasn't thinking straight. The pasta was sooo much easier to fix and people loved it more!Haha...of coursela because it came out of the bottle...gerenti sedap!

We only invited the neighbors from our street and close friends. Tak larat nak masak byk2. This time round we only had leftover mee laksa and spaghetti. Hmm...can we make laksa goreng? Do you think it'll taste good? Hadi asked me to cut it into small pieces and eat it like rice..haha..I'll serve him that tonite :)

Kids enjoyed the party. Hanan blew the candles (when Salma was two she refused to blow the candles saying it was hot) as she's had lots practice. Overall it was a fun day, hopefuly the neighbors also had a nice kenyang perut visit to our house.

9 comments:

hleni said...

waaa rajinnya su masak:))
Su laksa goreng taste good!!! almost similar to spaggeti!!! k leni used to goreng mee pakai laksa previously sbb tak muak:)))

suria said...

malam tu paralyzed...hehe..penat gile. nnt nak cubalah buat laksa goreng..mesti rasa ala2 nasi goreng agaknya

jun jusof said...

Su, are u kidding? I loved the laksa soo much coz cukup2 masin, masam & pedas ;) Boleh order ni!!!

Gooseberry//Yo said...

dah cek mail..takde :(

RuZaNNa said...

hahahha.. did you serve kodeng with the small pieces of laksa as the replacement for nasi? kasihan kodeng.. heheh.. but it was his idea kan?

Anyway, good job suria in cooking all by yourself! i pun tak berani ok takut in the end tak jadi and have to force my hubs beli aje kat kedai.. hehehe

Happy Belated Birthday Hanan!!

iza said...

Laksa su mmg best la...
Iza makan spaghetti dulu haritu, then makan laksa kot… that’s why review on Laksa tak berapa mengancam..
Tp esoknya, iza makan SEMUA laksa yg su bagi… ALL by myself (nak bagi fendi konon..haha..cover line..) Takde buang sikit pun…
Haaa… mmg kawan sejati… hahahha.

So, please jgn “bersara” from making laksa…

Noris said...

Wah bestnya buat makan2..

Su kiranya dah terer la masak kalau berani masak sendiri, I masih tak berani.. kalau simple2 bole la (like buat air).. heheh

mainablog said...

Salam Suria,
ini Makcik Mai. Cantiknya anak2 awak. Makcik nak sangat melihat awak dan anak2 awak.
Mungkin Suria tak kenal makcik, tak kisahlah. Makcik nak sangat melihat baby yang pernah makcik jaga 30 tahun dulu
Maaf, blog ini makcik cari setelah dapat info dari mama dan papa awak, di Serdang, malam tadi.
Makcik Mai, Kuala terengganu. 013-9394946

suria said...

makcik mai..insyaAllah boleh jumpa kalau Su ke KT, takpun kalau singgah mesra mall jemputla ke rumah, Su duduk kat housing Petronas