Monday, August 5, 2013

Me: Sorry mama garang tonight, sebab bila kita nak period, kadang-kadang kita ada PMS and buat kita tak sabar.
Salma: ooooooo

Next day

Salma: Mama, Baihaki kata mama garang macam gorilla
Me: Whattt? Why tiba-tiba dia cakap macam tu
Salma: Ye la, sebab Salma cerita kat dia bila mama saya ada period blablabla
Me: Whatttt????Dia tau ke period tu apa? Why did you tell him?Warghhh..orang tak cerita la benda-benda macam ni,huhuhu

----------------

Hanan: Wah, Mama garang macam haritu
Me: hmmm
Salma: Oh, mama still ada blood ke? Apatu.... CPU lagi? (she meant PMS)
Me: hahahhaha

No comments: